Variacions en la cavalcada d’Escaldes i Andorra per la retransmissió per TV3

Unes 600 persones prendran part aquest dijous en la cavalcada dels Reis Mags d’Orient d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany i que es podrà veure per totes les llars catalanes i del país gràcies a la retransmissió en directe per TV3 i Andorra Televisió. Precisament, la retransmissió en directe per la televisió pública catalana ha fet variar el recorregut d’Escaldes-Engordany per on passaran les 20 carrosses. La cavalcada començarà a la plaça Guillemó de la capital i recorrerà, a Andorra la Vella, el carrer Doctor Nequi, part de l’avinguda Príncep Benlloch, tota l’avinguda Meritxell i, a partir de la cruïlla amb el carrer de la Unió, l’avinguda Carlemany fins al Palau d’arribada situat a la plaça Coprínceps d’Escaldes, on els Reis Mags d’Orient seran rebuts per centenars de persones.

La Cavalcada de Reis l’organitzen cada anys la Unió Pro Turisme d’Escaldes-Engordany (UPTEE), el Comú d’Escaldes-Engordany i el Comú d’Andorra la Vella.

Enguany, es podran veure dues carrosses noves: La Bella i la Bèstia i Bob Esponja, que substituiran les carrosses del Llibre de la Selva i Els Picapedra. Minuts abans que comenci la cavalcada es repartiran unes 6.000 corones per als infants que viuran la nit més màgica de l’any.

Les carrosses del Patge Reial i dels tres Reis seran custodiades per un cos especial format de 32 soldats romans armats. Totes les altres carrosses seran animades, cadascuna, per una vintena de participants. Cada carrossa comptarà amb un equip, format per deu persones que assumiran la seguretat i acompanyament.

També hi haurà un grup d’animació de 25 persones, amb disfresses de personatges d’actualitat. Un col·lectiu de més 50 persones, entre membres de l’organització conjunta, responsables de carrossa, acompanyants i maquilladores, completaran el nombre d’efectius mobilitzats. Durant tot el recorregut, es llençaran més de 4.000 quilograms de caramels, adquirits en part per l’organització i igualment cedits per empreses privades, aptes per al consum de celíacs.

 

Recorregut del Patge Reial

Els infants de la parròquia d’Escaldes Engordany tenen la darrera oportunitat per donar les últimes cartes als Reis abans de la cavalcada. I és que avui 4 de gener a partir de les 18.30h el Patge Reial passejarà per Escaldes-Engordany. El recorregut del Patge serà: av. Carlemany fins a l’església de Sant Pere Màrtir, av. Coprínceps de Gaulle, av. del Pessebre fins a la pastisseria Engordany, av. de les Escoles i av. Carlemany.

3 comentaris

  1. Algú em pot dir quant costa per a les arques de les administracions escaldenca i de la capital la retransmissió per TV3 d’aquesta cavalcada? Una vegada més hi ha diners per a algunes coses i per a alguns, i per a altres no?

  2. Que delicats que ens torne.m.
    Sr. o Sra. miri la cabalgata per la televisio i axi evitara la tragedia de rebre un cop de caramel.
    Jo amb 58 anys ne rebut uns quants i no emb queixo.

  3. Algú tindria d´educar a la canalla instalats a les Carrosses a tirar 4 mil kg de caramels amb elegancia, o si no en lloc de repartir corones serie mes adient repartir cascos i proteccions per la cara,dels pobres il.lusos que estan a peu de carrer .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.