Valoració força positiva de “Vivand de cine” entre els comerciants de la zona

La  7a jornada temàtica de Vivand centrada en el cinema va deixar milers de persones passejant per l’avinguda Carlemany. Alguns comerciants asseguren que els resultats han estat positius, fins i tot han doblat caixa. A falta de tenir les xifres oficials les sensacions són força positives.

La 7a Jornada Temàtica a la zona Vivand, aquest cop centrada en tot allò relacionat amb el món del cinema va deixar imatges com aquestes. Una munió de persones passejant amunt i avall per l’avinguda Carlemany gaudint en família de l’ambientació creada per a l’ocasió.

I entre actuació i actuació parada a les diferents botigues de l’avinguda. La gran multitud de persones que omplien els carrers han deixat una alta ocupació hotelera i en restauració, aparcaments plens a vessar i sobretot moltes compres.

I és que hi havia en joc un munt de premis. El més temptador el viatge a la costa Oest dels Estats Units que finalment se’l va endur un resident del país. D’altres que venien a passar tan sols el cap de setmana, han marxat amb un premi inesperat sota els braços.

Un Vivand de cine que tanca les seves portes de manera exitosa. A l’espera de conèixer les xifres exactes de participació, la primera valoració que en fan tant des del comú com des de l’associació de comerciants és positiva i ja comencen a pensar en una nova temàtica sorprenent de cara a la primavera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.