Vallnord tanca l’any amb una mitjana de 8.000 esquiadors diaris

Vallnord ha tancat aquest 2011 registrant una mitjana de 8.000 esquiadors diaris durant la primera setmana de Nadal i amb una ocupació del voltant del 80% a les Valls del Nord. El domini preveu aquesta xifra augmenti aquesta primera setmana de l’any i s’arribi a una plena ocupació. Les bones condicions de neu i el bon temps han estat claus per arribar a aquesta bona afluència d’esquiadors, segons l’estació andorrana.

Vallnord inicia l’any 2012 amb una bona previsió d’afluència de turistes i espera arribar a la plena ocupació a les Valls del Nord. Les òptimes condicions de neu, el bon temps i l’augment progressiu de pistes i remuntadors oberts, ha fet que molts esquiadors optin per fer la primera escapada a la neu per les festes de Nadal.

Així doncs, durant els dies de Nadal, Vallnord ha registrat una mitja de 8.000 esquiadors diaris arribant, el dimecres 28 de desembre, a puntes de 10.000 persones a pistes, segons ha informat el domini. Pel que fa a l’afluència de cada sector, aquesta ha estat proporcional al nombre de pistes ofertes, sent Arcalís i Arinsal on s’ha registrat el major nombre d’entrades.

També aquests sectors són els que presenten un major nombre de pistes ofertes, oferint gruixos entre els 40 i 140 cm de neu humida en el 80 o 90% de les seves instal·lacions. Pel que fa a Pal, es manté l’obertura del 35% de pistes, amb la previsió de condicionar l’enllaç amb Arinsal amb el telefèric del Coll de la Botella, aquest proper dilluns.

Així mateix, en un comunicat, l’estació anuncia que preveu obrir progressivament la resta de pistes i remuntadors i poder oferir a curt termini la totalitat del domini esquiable. Segons les previsions meteorològiques, aquest dilluns, a partir de mig matí s’esperen precipitacions febles en forma de neu cap als 1.600 metres i la cota baixarà cap als 1.000 metres. Al llarg de la setmana, aquestes febles nevades es podrien tornar a repetir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *