Vallnord tanca la temporada amb 715.000 dies d’esquí, un 5 % més que l’any passat

 

Avui, diumenge 10 d’abril, Vallnord ha acomiadat la temporada de la millor manera possible, amb una gran afluència d’esquiadors a les pistes tant de Vallnord – Pal Arinsal com de Vallnord – Ordino Arcalís, que han volgut aprofitar la jornada de portes obertes.

Amb 715.000 dies d’esquí venuts, que representen un 5 % més respecte de l’any passat, Vallnord tanca la temporada d’hivern 2015-2016 superant les previsions inicials. El creixement registrat a Vallnord – Pal Arinsal ha estat aproximadament d’un 4 % respecte de l’any passat, de manera que s’han superat els 520.000 dies d’esquí. Pel que fa a Vallnord – Ordino Arcalís, el creixement ha estat d’un 14 %, amb un registre de 193.000 dies d’esquí.

S’ha complert el calendari previst, ja que l’obertura va ser abans del pont de la Puríssima: el 28 de novembre a Vallnord – Ordino Arcalís i el 4 de desembre a Vallnord – Pal Arinsal. Les immillorables condicions de neu, el calendari dels dies de festa i la confiança dels clients en una temporada amb regularitat han contribuït a aquests registres positius.

 MERCATS INTERNACIONALS

El creixement pel que fa als diferents mercats ha estat notable. Els clients principals han estat les famílies procedents, principalment, de l’Estat espanyol, de França i de Portugal. També hi ha hagut una presència elevada de famílies procedents del mercat britànic, que ha crescut un 12 % respecte de la temporada anterior. Pel que fa al públic rus, hi ha hagut una presència similar a la de l’any passat.

ESDEVENIMENTS INTERNACIONALS

Quant a esdeveniments esportius, s’han dut a terme tots els que eren previstos i destaquen les competicions internacionals, com ara la prova inaugural del Freeride World Tour, que va tenir lloc durant el mes de gener a Vallnord – Ordino Arcalís, i les dues copes del món d’esquí de muntanya, amb la Vertical Race a Vallnord – Pal Arinsal i la crono individual, la ja mítica Font Blanca, a Vallnord – Ordino Arcalís.

INSTAL·LACIONS OBERTES I BON TEMPS

En una temporada marcada, de manera generalitzada al continent europeu, per la manca de neu i les temperatures elevades, les estacions de Vallnord han gaudit d’unes condicions excepcionals que han permès que la temporada es desenvolupés amb normalitat i que la satisfacció dels clients hagi estat molt elevada.

De fet, en cap moment no s’ha baixat del 75 % de pistes obertes i el bon temps ha permès que no es tanqués cap dia de la temporada. En aquest punt i més enllà de les condicions atmosfèriques, cal destacar la bona feina que han dut a terme els equips de muntanya de les estacions, que ha estat essencial per a oferir les millors condicions de neu als clients.

Si el percentatge de pistes obertes no ha baixat del 75 %, el percentatge de remuntadors oberts s’ha mantingut des de l’inici de la temporada prop del cent per cent.

La nova infraestructura i els serveis de restauració, els productes oferts per les escoles d’esquí i de snowboard, les activitats, etc., també han estat un factor clau per a assolir aquest grau elevat de satisfacció dels clients.

TEMPORADA D’ESTIU 2016

A partir de l’1 de maig es posarà a la venda el forfet de temporada Bike & Ski, que dóna accés a totes les instal·lacions de Vallnord tant a l’estiu com a l’hivern, atès que el dissabte 7 de maig obrirà les portes el Vallnord Bike Park La Massana.

Aquest primer cap de setmana d’explotació d’estiu, Vallnord acollirà la primera prova internacional de BTT, la Copa Catalana de DH, com a preàmbul d’un estiu ple novetats i esdeveniments, el colofó del qual serà la Copa del Món UCI de mountain bike, els dies 3 i 4 de setembre.

Finalment, l’arribada del Tour de França 2016 a Arcalís serà una de les cites ineludibles d’aquest estiu. La prestigiosa ronda gala arribarà, doncs, a Andorra el 10 de juliol, amb el final de la 9a etapa de muntanya, a la Coma del Forat d’Arcalís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.