arcalis

Vallnord va tancar ahir la Setmana Santa amb més de 30.000 esquiadors durant els dies festius als tres sectors de Vallnord: Arcalís, Arinsal i Pal. Cal recordar que les estacions tancaran, tal com era previst, diumenge vinent, 12 d’abril; fins aleshores s’aplicarà una tarifa reduïda de 24 €, mentre que el darrer dia serà jornada de portes obertes.

El calendari favorable i la quantitat de neuacumulada als tres sectors de Vallnord, que a hores d’ara arriba als 2,30 metres a la cota màxima, han permès complir les expectatives marcades per a la Setmana Santa. Els dies de més afluència han estat des del dijous 2 fins al dissabte 4 d’abril, amb puntes de 8.000 esquiadors diaris. Fins ahir dilluns l’acumulat era més de 30.000 esquiadors.

Els clients principals d’aquest darrer període de vacances han estat les famílies procedents, principalment, de l’Estat espanyol, que han fet una estada mitjana de dues nits. També hi ha hagut una presència elevada de famílies procedents de Portugal, que van marxar del Principat divendrespassat després d’una estada de sis nits.

Pel que fa a altres mercats internacionals, destaquen els turistes de Bèlgica, que fan una estada de set nits a les valls del Nord, i, també, els escolars anglesos, que tancaran la temporada d’esquí a Vallnord els propers dies.

Durant aquests dies de vacances els esquiadors han gaudit d’un temps molt favorable, amb dies de sol i amb cotes de més de dos metres de neu primavera. Tot i la qualitat canviant de la neu, els clients han tancat la Setmana Santa amb un índex elevat de satisfacció, segons es desprèn dels comentaris a les xarxes socials de Vallnord.

Vallnord activa, a partir d’avui fins dissabte, una tarifa única reduïda de 24 euros per a tots els clients, tant adults com infants. En la venda en línia anticipada es manté el descompte del 5 % i, per tant, el preu és de 22,80 €. Pel que fa al darrer dia de temporada, el diumenge 12 d’abril, el forfet serà gratuït per a tots els clients de Vallnord amb motiu del desè aniversari. Només caldrà passar per les taquilles de Vallnord i sol·licitar la promoció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada