Vallnord tanca la primera setmana de l’any amb 45.000 esquiadors

vallnord-palVallnord ha tancat aquest dilluns les vacances de Nadal amb un balanç ‘positiu’. Segons indica l’estació en un comunicat, durant la darrera setmana del 2013 es van registrar 40.000 esquiadors i la primera del 2014 s’ha arribat fins als 45.000. Aquestes dades suposen un ‘lleuger increment’ respecte al mateix període de l’any passat, afirma el comunicat. Els motius d’aquests bons resultats, apunten, han estat les bones condicions de la neu i l’obertura total de les instal·lacions.

El públic predominant durant la setmana de Reis han estat les famílies però també els primers grups que han arribat a Vallnord. La majoria provinents d’Espanya però, com al Nadal, s’ha notat un augment del turista francès així com del mercat britànic i rus. Els dies de major afluència han estat dijous 2 de gener i divendres 3.

‘La segona cita important de la temporada l’hem superat amb unes xifres molt favorables. Els hotelers han registrat una ocupació que, en ocasions, ha fregat el 100% i tant l’estació com els diferents serveis que oferim han treballat a ple rendiment’, ha explicat el director general de Vallnord, Martí Rafel, afegint que, a partir d’ara, ‘esperem l’arribada de grups dels diferents mercats internacionals on estem treballant’.