Vallnord ha tancat el pont de la Puríssima registrant 19.830 esquiadors, una xifra molt positiva que supera exponencialment la de l’any passat. Durant aquests dies, les estacions de Vallnord – Pal Arinsal i Vallnord – Ordino Arcalís, han disposat de gairebé el 100 % de les instal·lacions i pistes obertes, com estava previst. El bon temps i les bones condicions de la neu també han estat claus per tancar la primera cita de la temporada en positiu.

Les excel·lents condicions de neu a les estacions de Vallnord – Pal Arinsal i Vallnord Ordino – Arcalís, així com la meteorologia favorable han permès tancar el pont de la Puríssima amb una xifra positiva. En aquests tres dies s’han comptabilitzat 19.830 esquiadors, la meitat dels quals es van registrar durant la jornada de diumenge. L’estació de Vallnord – Pal Arinsal ha rebut 12.060 esquiadors, mentre que Vallnord – Ordino Arcalís ha registrat 7.770 esquiadors.

“Els resultats són molt bons ja que hem fet xifres molt bones en comparació amb altres anys on també hem tingut neu, i indiscutiblement superiors a la temporada passada, que la neu va arribar al darrer dia festiu del pont de la Puríssima. Les nevades del mes de novembre, han estat clau i generant un bon ambient entre els esquiadors i això s’ha vist reflectit en l’ocupació d’aquests dies” explica Martí Rafel, director general de Vallnord, qui també es mostra optimista de cara les setmanes de Nadal.

Vallnord – Pal Arinsal:

L’estació massanenca, ha rebut un molt bon nombre d’esquiadors procedents principalment de la comunitat de Madrid, del País Valencià i de Catalunya. Els clients han pogut descobrir i gaudir de totes les novetats que l’estació proposa per aquesta temporada, entre les que destaquen els nous restaurants i terrasses així com la remodelació d’alguns dels ja existents, assolint un alt nivell de satisfacció i un augment considerable de les vendes.

L’Snowpark d’Arinsal, que presentava unes condicions immillorables des del primer dia d’obertura de l’estació, ha estat una de les atraccions de l’estació donat que la quantitat de mòduls i dels salts i de la qualitat dels mateixos proposats, ha superat folgadament la mitja d’afluència habitual en aquestes dates. De fet, és absolutament inusual poder proposar aquest nivell de qualitat en els primers dies d’obertura d’una estació.

En aquest sentit i segons el mateix director General de Vallnord – Pal Arinsal, Josep Marticella, “aquest inici de temporada ens encoratja a continuar treballant amb compromís i dedicació, posant el focus en el client, sempre el centre dels nostres objectius”.

Vallnord – Ordino Arcalís:

L’estació ordinenca està d’enhorabona, ja que ha registrat els millors resultats en un inici de temporada dels darrers 10 anys, amb 11.300 dies de forfet venuts, des de la seva preobertura, el passat 28 de novembre fins al final del pont.

L’estació també ha fet rècord de facturació gràcies als ingressos generats per la restauració, que enguany l’estació recupera en gestió pròpia.

Durant el pont de la Puríssima han estat doncs prop de 8.000 els esquiadors que han gaudit de les excel·lents condicions de neu que ofereix l’estació ordinenca, una xifra només superada la temporada 2004-2005.

Com reconeix Xabier Ajona, director General de Vallnord – Ordino Arcalís: ”la millor notícia és l’alt índex de satisfacció dels nostres clients, que han pogut copsar que seguim sent garantia de la millor qualitat de neu i servei. Aquestes xifres ens motiven per seguir creient en una nova  manera de fer les coses, orientada 100% al client.”

Durant el pont de la Puríssima, els esquiadors han pogut gaudir de gairebé el 100 % de les instal·lacions obertes amb una qualitat de neu pols gràcies a les nevades de la setmana passada amb gruixos que arribaven als 75 cm a les cotes altes a Ordino Arcalís i de 60 cm a Pal Arinsal. Pel que fa a les activitats, totes operatives, han rebut una bona acollida per part del client així com també els diferents punts de restauració de tots els sectors.

El client principal han estat les famílies procedents de Catalunya, Madrid, Llevant i del País Basc, entre d’altres comunitats. Els hotels de les Valls del Nord han tingut una ocupació del 80% i l’estada mitjana s’ha situat en dues pernoctacions per client i dos dies d’esquí.

Text i foto: Vallnord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada