Vallnord acull la Font Blanca amb el 100% dels dominis esquiables oberts

Les estacions de Vallnord ja estan vestides per convertir-se aquest cap de setmana en el primer punt de trobada de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya Font Blanca 2017. Pal Arinsal i Ordino Arcalís acolliran els competidors, així com els seus seguidors i esquiadors, amb el 100% dels dominis esquiables llestos per a rebre’ls i que gaudeixin dels més de 100 centímetres de què estan cobertes arran de les nevades dels darrers dies.

Les pistes de Vallnord – Ordino Arcalís seran el primer paratge al que, els més de 250 atletes que finalment s’han inscrit a la Copa d’Esquí de Muntanya Font Blanca, s’encarin demà dissabte. Després de les nevades encadenades a inicis de la setmana i de la constància de l’equip per enllestir-ho tot de cara al dissabte, l’estació ordinenca acollirà la Individual Race que estrena el programa de la ISMF World Cup 2017 amb previsió que la meteorologia l’acompanyi.

La competició es reprendrà l’endemà a les pistes de la Massana. El sector d’Arinsal torna a convertir-se en la ubicació de referència per al desenvolupament de la Vertical Race. El proper diumenge Vallnord – Pal Arinsal aplega la ja consolidada cursa amb què els darrers anys ha engrescat l’àmbit de l’esquí de muntanya. Així, Arinsal tancarà el diumenge les competicions que inauguren la nova temporada mundial de la modalitat.

Totes dues competicions començaran a les 9.30 hores i seguiran la ineludible premissa que la Font Blanca ja va assumir en la seva darrera edició: “Leave no trace”. No deixar traça. Amb tot, aquest esdeveniment internacional traslladarà el respecte que la Font Blanca, Vallnord i Andorra versen al medi ambient i els esforços per fer de l’esport, la neu i el turisme sectors sostenibles.

Text i foto: Vallnord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.