Vallnord registra 6.200 esquiadors durant el pont de la Constitució

vallnord-arinsalVallnord va obrir divendres passat 5 de desembre la temporada d’hivern 2014-2015 de forma parcial. Amb el 40% de pistes obertes a Ordino Arcalís, s’han registrat durant els 4 dies del pont de la Constitució, 6.200 esquiadors. A aquesta xifra cal sumar-hi els turistes que han visitat Arinsal i Pal i que han pogut gaudir dels serveis de restauració i d’activitats.

Vallnord Arcalís romandrà obert de manera ininterrompuda, oferint el 40% de pistesobertes i el 30% de remuntadors. Les cotes oscil·len entre els 35 i els 65centímetres de neu pols. Amb la previsió de nevades per aquesta tarda i demà, es preveu poder ampliar l’obertura en els propers dies. El preu del forfet es manté el de migdia: 30 € per als adults i 24 € per als infants.

Pel que fa als sectors de La Massana, Arinsal i Pal, demà tancaran els serveisturístics fins divendres, dia en què s’obrirà l’estació. La previsió de pistes i remuntadors dependrà de la meteorologia dels propers dies. Fins el dia 12, els equips tècnics segueixen treballant constantment per poder obrir amb un nivell de servei i una òptima qualitat de neu i seguretat.

PREVISIÓ METEOROLÒGICA

Segons el meteoròleg català, i col·laborador de Vallnord, Enric Agud, un front fred entrarà pels Pirineus durant aquesta tarda de dilluns i podria deixar gruixos entre 20 i 50 cm als sectors de Vallnord. La massa d’aire serà freda i nevarà a totes les cotes.

Text i foto: Vallnord

TOTES LES NOTÍCIES