Vallnord registra 21.000 esquiadors durant el Pont de la Puríssima

vallnordVallnord ha tancat el Pont de la Puríssima amb un registre de 21.000 esquiadors, una xifra que qualifiquen de positiva i que supera lleugerament la de l’any passat, quan en quatre dies es van assolir els 20.000 esquiadors. El dia amb més afluència va ser dissabte, quan es van comptabilitzar la meitat dels clients de tot el pont.

Vallnord atribueix a les excel·lents condicions de neu i a la meteorologia favorable les xifres positives d’aquest pont, en que s’han pogut obrir més del 90% de les pistes amb gruixos de fins a 140 centímetres. El director de l’estació, Martí Rafel, ha indicat que els resultats són bons ja que ‘hem fet xifres superiors a la temporada passada tot i tenir un dia menys de pont’. Rafel ha indicat que les nevades del novembre han donat els seus fruits, i també s’ha mostrat optimista de cara a les setmanes de Nadal.

El client principal durant aquests tres dies provenia de Catalunya, País Valencià, Madrid i el País Basc, i segons l’estació, els hotels de les Valls del Nord han registrat una ocupació de més del 80% amb estades mitjanes de dues nits i dos dies d’esquí.