Vallnord preveu una obertura de les dues estacions fregant el 100% pel pont de la Puríssima

ordino arcalisPal Arinsal inaugurarà divendres vinent, 4 de desembre, la temporada d’esquí 2015-2016, amb una previsió d’obertura que fregarà el cent per cent. Al sector de Pal s’obrirà el 90 % de pistes i el 100 % de remuntadors, mentre que al sector d’Arinsal s’obrirà el 90 % de pistes i de remuntadors. D’altra banda, l’estació de Vallnord – Ordino Arcalís, que va encetar la temporada el 28 de novembre amb una obertura parcial del 50 %, garanteix un 95 % de pistes i un 100 % de remuntadors de cara al pont de la Puríssima. L’estació ordinenca segueix registrant gruixos d’entre 35 i 70 cm de neu pols.

El sector d’Arinsal, de l’estació massanenca de Vallnord – Pal Arinsal, registra gruixos d’entre 50 i 65 cm de neu pols, mentre que el sector de Pal té gruixos d’entre 40 i 55 cm també de neu pols.

Ordino-Arcalís

Vallnord – Ordino Arcalís es va afegir a les estacions d’esquí de la península Ibèrica que van inaugurar la temporada dissabte passat, 28 de novembre. Amb el 50 % de pistes obertes, l’estació ordinenca va registrar 2.000 esquiadors durant aquest primer cap de setmana.

De cara al pont de la Puríssima, l’estació de Vallnord – Ordino Arcalís oferirà el 95 % de pistes obertes i el 100 % de remuntadors. Les cotes oscil·len entre els 35 i els 70 centímetres de neu pols.

Ordino posa en funcionament tots els telecadires (Basera, la Coma i Creussans) per garantir una acollida excel·lent als visitants i per donar accés a les zones més sol·licitades per al freeride.

Els clients podran gaudir de la majoria dels nous espais de restauració, que també estaran oberts, així com del servei de lloguer, l’escola, la llar d’infants i el jardí.

Pel que fa a les diferents àrees d’activitats, estaran a disposició dels clients les excursions amb motos de neu o amb raquetes, els vols en helicòpter o en parapent biplaça, l’speedride, l’eruga i l’àrea de freeride, entre d’altres.

Pal-Arinsal

L’estació massanenca de Vallnord – Pal Arinsal ha garantit aquesta setmana que iniciarà la temporada divendres vinent, 4 de desembre. I ho farà obrint el 90 % tant de pistes com de remuntadors del sector d’Arinsal, amb gruixos d’entre 50 i 65 cm de neu pols. Mentre que al sector de Pal es posarà a disposició dels usuaris el 90 % de pistes i el 100 % de remuntadors, amb cotes d’entre 40 i 55 centímetres també de neu pols.

Les activitats complementàries a l’esquí, als dos sectors, estaran a ple rendiment, i s’oferiran als clients excursions amb motos de neu (per a adults i per a infants) o amb raquetes, ski bikes, trikke ski, l’snow retrac amb cabina acoblada, la pista de trineus o els circuits de SkiMo, entre d’altres.

Els clients podran gaudir, a més, de totes les novetats del servei de restauració. Tot un món per a degustar i per a estrenar les noves i assolellades terrasses. 

Els equips de les estacions de Vallnord segueixen treballant a fons per complir aquests objectius i garantir un desenvolupament del pont de la Puríssima excel·lent.