Aquest cap de setmana s’efectuarà el tancament d’una de les parts amb més activitat de l’estació: el Mountain Park. A partir del dia 8 de setembre, Vallnord – Pal Arinsal finalitzarà les activitats que es poden realitzar durant l’estiu. Tanca una primera part de la temporada d’estiu amb una obertura mitjana del 98% acompanyada de bon temps i afluència. Aquest diumenge també finalitzaran els serveis i viatges en telefèric.

OBERTURA DEL BIKE PARK DURANT ELS CAPS DE SETMANA
Vallnord Bike Park la Massana passarà a obrir a partir del diumenge 8 de setembre durant els caps de setmana fins al pròxim 13 d’octubre, data de tancament. L’horari d’obertura dels dissabtes i diumenges passarà a ser de 10.00 h a 17.00 h amb l’obertura total dels circuits. En total, l’estació de la Massana ofereix als seus clients fins a 29 circuits i 6 remuntadors per accedir-hi.

Fins al mateix diumenge, per Vallnord – Pal Arinsal també posa a disposició dels seus clients els últims dies del forfet de bike park de final de temporada d’estiu al preu de 60€ per a adults i 30€ per a infants. Aquest forfet serà vàlid cada dia d’obertura de l’estació.

PER LA DIADA DE MERITXELL, TELEFÈRIC I TELECABINA GRATUÏTS
Per celebrar la diada andorrana, Vallnord – Pal Arinsal posarà a disposició dels seus clients el pròxim dia 8 de setembre el telefèric i el telecabina gratuïts. L’objectiu d’aquesta acció és potenciar les excursions i visites a l’estació durant un dia tan especial. El Telecabina permet accedir a la zona de la Caubella de Pal, on s’hi poden trobar serveis de restauració, realitzar excursions en família, entre altres. Amb el telefèric, que té punt de sortida al Coll de la Botella, els clients podrà accedir de forma fàcil i amb les millors vistes al Pic del Comapedrosa.

FURIOUS FH KIDS CUP
Dissabte dia 7 de setembre es realitzarà un any més a Vallnord – Pal Arinsal, a la Caubella, la Furious Kids Cup, cursa de DHI de 6 a 13 anys puntuable per la Copa Nacional d’Andorra i Copa Catalana. Actualment hi ha més de 90 inscrits en la cursa i la competició iniciarà a les 12.30 h amb la primera mànega.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA
Vallnord – Pal Arinsal acollirà el cap de setmana amb la previsió de tenir a disposició dels riders, famílies i vianants la totalitat al 100% dels remuntadors mecànics, circuits del Bike Park així com tots els serveis de restauració disponibles durant l’estiu i el 100% de les activitats del Mountain Park com els circuits d’orientació, Big Zip, Parc de Cordes, Jump, etc.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada