arcalis

L’estació d’esquí andorrana es prepara per a una gran afluència d’esquiadors durant les festes de Nadal. Vallnord apunta que durant aquestes dates els registres estaran en la línia de la temporada passada, amb una ocupació hotelera de més del 80 %. Es preveu que el dies amb més afluència siguin el 27, el 28 i el 29 de desembre i els primers dies del 2015.

L’estació disposa del 70 % dels remuntadors en funcionament i el 60 % de les pistes obertes, encara que, si les condicions meteorològiques ho permeten, aquests percentatges s’aniran ampliant. Com és habitual, els dies amb més afluència seran les dates posteriors al dia de Sant Esteve, el 27, el 28 i el 29 de desembre, així com els primers dies del 2015, el 2, el 3 i el 4 de gener.

Vallnord Arcalís té una molt bona qualitat de neu i és el sector que té més pistes obertes, amb gruixos d’entre 40 i 80 centímetres de neu. Disposa de la zona de freeride de Creussans oberta, així com d’una línia a l’snowpark. També ofereix activitats diverses, com ara circuits en motos de neu, speedride i els vols en parapent biplaça, entre d’altres.

Vallnord Arinsal té obert des del començament de temporada l’Snowpark amb una línia de cinc rails. En aquest sector, els gruixos oscil·len entre els 20 i els 50 centímetres. Aquests dies, a més, és una bona ocasió per a gaudir del nou restaurant Pain Cocotte, situat a l’edifici Comallemple, amb un producte gastronòmic de qualitat amb un preu assequible.

Finalment, Vallnord Pal ha augmentat aquest cap de setmana el nombre de pistes obertes i ha posat en funcionament el telefèric que uneix els dos sectors de la Massana, Arinsal i Pal. 

Activitats nadalenques

A Vallnord Arcalís, el Pare Noel acompanyarà tota la família en el dia especial dels desitjos. El 24 de desembre, a les 12.30 h del migdia als Planells, s’organitzarà una activitat molt especial en què tothom podrà escriure un desig i posar-lo dins un globus que es deixarà volar. El dia 5 de gener, també a les 12.30 h i als Planells, arribarà un dels Reis d’Orient a recollir totes les cartes dels més petits.

 A Vallnord Pal, el Nadal es viurà amb en Pocoyó, el personatge més curiós i divertit de la televisió, que visitarà durant cada dia la guarderia i el jardí de neu per compartir la jornada d’esquí amb els més petits de la família. El dia 24, s’hi unirà el Pare Noel, a les 12 h a Pal, i a les 15 h, a Arinsal, mentre que el dia 31 de desembre, al migdia, s’avançaran les campanades a la plaça de la Caubella de Pal. Per les dates de Reis, es preveu organitzar tallers infantils i rebre la visita d’un dels Reis d’Orient del Rei d’Orient el dia 5 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada