Vallnord garanteix l’obertura de la Coma d’Arcalís el proper 5 de desembre

arcalis-2

Vallnord obrirà divendres vinent, 5 de desembre, la temporada d’hivern 2014-2015. En espera de l’arribada de precipitacions en forma de neu i d’una baixada de temperatures, Vallnord garanteix, en aquests moments, l’obertura de la Coma del Forat d’Arcalís, amb la possibilitat d’ampliar les zones disponibles fins a la cota baixa del sector. El preu del forfet serà el de mig dia: 30 € per als adults i 24 € per als infants.

Les condicions de neu poc favorables de les darreres setmanes obliguen a iniciar la temporada amb una obertura parcial dels sectors. Divendres que ve, 5 de desembre, s’obrirà la Coma del Forat d’Arcalís amb total seguretat. Depenent de la meteorologia i de la producció de neu de la xarxa de canons durant els propers dies, s’intentarà obrir la pista Megaverda fins a la cota baixa, l’Hortell, i la pista de la Canaleta.

 Amb aquesta situació, Vallnord posarà un preu especial al forfet, que serà el que correspon a la tarifa de mig dia: 30 € per als adults i 24 € per als infants. Cal afegir que, com que no es pot obrir tot el sector, l’aforament serà limitat d’acord amb les pistes i els remuntadors que es puguin activar finalment.

 ARINSAL-PAL

Els sectors de la Massana continuen treballant per obrir algunes de les zones, tot i que, a hores d’ara, no hi ha cap garantia que es pugui fer. Si no es pot oferir cap pista, es posarien en marxa el telecabina de la Massana i el dels Orriols, a Arinsal, i s’obririen els serveis de restauració dels edificis centrals de cara al cap de setmana.

 PREVISIÓ METEOROLÒGICA

Segons el Servei de Meteorologia d’Andorra, es preveu una baixada de temperatures, amb nevades per sobre dels 1.400-1.500 metres dijous vinent. Per divendres, es preveu un cel globalment ennuvolat amb nevades, mentre que dissabte el temps serà més variable i, tanmateix, els núvols presents donaran precipitacions en forma de neu.