Vallnord ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la temporada d’estiu amb l’esperança de, com a mínim, igualar el nombre de visitants de l’any passat. El director general de Vallnord, Martí Rafel, ha destacat el ‘moltíssim ambient’ ciclista que es respira ja a la Massana, que ha reconegut que l’ha sorprès. Això fa que es tingui un punt d’optimisme en la previsió dels resultats.

Segons els càlculs de Rafel, aquest primer dia de la temporada d’estiu comptarà amb l’assistència a l’estació de més de 500 persones –entre la cursa del Campionat d’Andorra Infantil de ciclisme, la festa de l’Escola Francesa de la Massana i els bikers que amb el bon temps ‘surten com bolets’-, una xifra ‘més que raonable’ per ser el primer dia.

Així, amb el ‘moltíssim ambient’ i la ‘impressionant quantitat de bikers’, per ser el primer dia de la temporada, el director de Vallnord és moderadament optimista i confia que es puguin repetir els resultats de l’estiu passat en relació al nombre de visitants, i ‘potser créixer una mica’. En aquest punt, Rafel ha apuntat que amb els ciclistes comença a passar com amb els esquiadors a principis de l’hivern, que estan ansiosos per esquiar.

Rafel, però, ha anat més enllà i ha valorat que encara que els resultats variïn en un centenar amunt o avall, ‘l’esforç s’ha de fer igual’, doncs s’ha d’apostar per dinamitzar l’estiu i així desestacionalitzar el turisme. És en aquest sentit que l’estació ha decidit mantenir els preus de l’estiu passat, buscant que la gent s’animi a passar algun dia a la muntanya i fidelitzar els usuaris i clients.

A més d’aquest esforç, també se n’ha fet per millorar l’oferta. Aproximadament s’ha invertit al voltant del mig milió d’euros. Gran part de la inversió està lligada a la Copa del Món de Bicicleta de Muntanya, per la qual s’han fet millores als circuits, creant infraestructura que es quedarà de forma permanent al bike park. Però també s’ha invertit en les activitats familiars i la renovació del material que s’hi utilitza, i en una millora del servei de restauració de l’estació. Unes inversions que Rafel confia que els usuaris valorin positivament.

Tot plegat fa pensar, que ‘si el temps acompanya’, la gent voldrà ‘sortir a ventilar-se’ a la muntanya i ‘podem fer un bon estiu’, ha conclòs Rafel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada