Vallnord convida a tots els clients el darrer dia de la temporada, el 10 d’abril

Vallnord aplica durant la darrera setmana de la temporada una tarifa reduïda iniciada ahir dilluns, i fins al dissabte 9 d’abril. El preu únic del forfet, tant per a adults com per a infants, serà de 20 euros, a Vallnord Pal Arinsal; i de 29,50 euros (adults) i 24 euros (infants) a Vallnord – Ordino Arcalís, amb “entrepà especial” inclòs. El darrer dia de temporada, el 10 d’abril, el forfet serà gratuït per a tots els clients. La previsió és disposar del màxim d’instal·lacions obertes, tot i que tot dependrà de les condicions de neu del moment.

Vallnord afronta un tram final de la temporada amb unes molt bones condicions de neu després de les darreres nevades (últimes 24 hores) que han deixat a Vallnord – Ordino Arcalís: 27 cm (2.500m) i 21 cm (2.000m) de neu nova. I a Vallnord – Pal Arinsal: sector Pal: 10 cm (1.950m) i 20 cm (2.300m) / sector Arinsal: 10-15 cm (1.950m) i 25-30 cm (2.500m).

Des d’ahir dilluns 4 d’abril fins al dissabte 9 d’abril, Vallnord – Pal Arinsal, activarà una tarifa única reduïda de 20 euros el forfet de dia per a tots els clients, tant adults com infants.

Pel que fa a Vallnord – Ordino Arcalís, seguirà amb la tarifa reduïda, activada des de l’1 de març, de 29,50 euros el forfet de dia per a adults, i de 24 euros per a infants, amb “entrepà especial” inclòs.

El darrer dia de temporada, el diumenge 10 d’abril, Vallnord convida a tots els clients a tancar la temporada de forma gratuïta. Només caldrà passar per qualsevol de les taquilles de Vallnord i sol·licitar la promoció.

Pel que fa al nombre de pistes i remuntadors oberts, s’adaptarà a les condicions de neu del moment, ja que, actualment, la qualitat és molt variable. Si més no, l’objectiu és disposar del màxim d’instal·lacions possibles fins al darrer dia de temporada. Es recomana consultar periòdicament les condicions de neu al web, així com a les diferents xarxes socials de Vallnord.

Text i foto: Vallnord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.