Vallnord comptarà amb Pocoyó per promocionar Pal com a destí d’esquí familiar

PocoyoEMAP ha presentat aquest diumenge un acord de col·laboració amb la productora Zinkia Entertainment, creadora de la marca Pocoyó. L’empresa cedeix els drets d’imatge del personatge infantil durant tres anys i Vallnord Pal es fa càrrec de la implementació d’aquesta en les àrees infantils del sector.

‘Aquesta temporada potenciem els valors naturals de cada sector i mentre Arinsal aposta per la música i l’après-ski, Pal està consolidat com el sector més familiar’, ha explicat el cònsol major de la Massana i president d’EMAP, David Baró.

Per aquest motiu, aquest diumenge s’ha presentat l’acord per tres anys que s’ha tancat amb Zinkia Entertainment i que permet a l’estació usar la imatge del personatge infantil Pocoyó en les zones familiars, com el Baby Club, el Jardí de Neu o les zones de restauració.

Per la seva part, el director comercial i de màrqueting de Zinkia, Rafael Núñez ha indicat que ‘volíem relacionar a Pocoyó amb l’esport més familiar i aquest és l’esquí’. ‘Vallnord Pal és l’estació més familiar de la Península i els mercats que ens interessen estan representats aquí’, ha afegit.

Pocoyó ha estat present aquest diumenge amb motiu del Dia mundial de la neu i ha estat molt ben rebut per tots els infants que han pogut fer-se fotos amb ell. Per a l’ocasió s’ha creat un concurs on es podran presentar totes les imatges fetes amb el personatge infantil i entrar en el sorteig d’un cap de setmana familiar a l’estació andorrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.