Vallnord Bike Park La Massana acull aquest cap de setmana la Girls Bike Weekend

Encara són minoria, però no tenen res a envejar al públic masculí. Rachel Atherton, l’actual campiona del món de descens —proclamada el setembre passat a Vallnord Bike Park La Massana—, o la francesa Myriam Nicole, top ten del rànquing mundial i membre del Team UCI Commençal Vallnord, són tot un referent dins el món del descens. Un exemple a seguir per a les més de 40 noies que aquest cap de setmana participen a la tercera edició del Girls Bike Weekend.

A Vallnord Bike Park La Massana s’organitza, aquest cap de setmana, el Girls Bike Weekend, una trobada que reunirà més de quaranta bikers amb l’objectiu de promocionar l’enduro i el descens entre el públic femení. «L’objectiu és posar el nostre granet de sorra per a promoure aquest esport entre les noies i animar-les a provar-lo», explica Eli Ruiz, organitzadora de l’esdeveniment, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de juliol.

Durant aquest cap de setmana, el grup de noies, provinent principalment d’Espanya i Andorra, duran a terme un programa molt complet, on s’inclouen xerrades professionals i classes de descens segons els nivells. Es tracta d’un esport de risc i, per tant, és important iniciar-s’hi amb el suport de professionals que donin les primeres lliçons i les eines bàsiques per a progressar més endavant.

Aquesta és la tercera edició de la trobada de noies i, amb cada edició, s’hi van sumant riders i col·laboradors que volen donar suport a aquest públic i promocionar l’esport entre el públic femení. «El descens et fa més forta mentalment i et dóna uns valors que suposen un plus: autoconfiança, seguretat en tu mateixa, autoestima… Tot això t’ajuda en molts aspectes i situacions de la vida», explica l’Eli en destacar els valors d’un esport que està en alça.

PROGRAMA GIRLS BIKE WEEKEND

DISSABTE

– De 9.30 a 10.30 h: Benvinguda als participants, recollida de dorsals, forfets, welcome packs i bicis de lloguer. Al pla de la Caubella.

– 10.30 h: Xerrada de seguretat a les pistes.

– D’11.00 a 13.30 h: Classes amb diferents nivells.

– 14.00 h: Dinar al pla de la Caubella.

Tarda lliure per rodar per Vallnord Bike Park La Massana.

– 20.30 h: Xerrada de fisioteràpia i esport al Mountain Hostel el Tarter (MHT).

– 21.30 h: Sopar al MHT.

– 23.00 h: Sorteig de material al MHT.

 

DIUMENGE

– De 10.30 a 13.30 h: Classes de nivell inicial.

– D’11.30 a 13.30 h: Crono.

– 14.00 h: Dinar i lliurament de premis de la crono. Al pla de la Caubella.

– 18.30 h: Fi del GBW.

(Text i foto: Vallnord)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.