Vallnord acull una mitjana de 9.000 esquiadors durant la segona meitat de festes

El domini esquiable de Vallnord ha registrat una mitjana de 8.000 esquiadors durant la setmana de Nadal; mentre que aquest començament d’any les xifres han augmentat fins als 9.000 usuaris, arribant als 11.500 el dia 3 de gener, quan es va registrar major afluència de gent a les pistes. Arcalís i Arinsal han estat els sectors que més visites d’esquiadors han registrat, segons informa l’estació en un comunicat.

Vallnord tanca les festes de Nadal amb un balanç positiu. Durant la segona part de les vacances nadalenques el domini esquiable ha registrat una mitjana de 9.000 esquiadors, arribant fins als 11.500 els dies de més afluència com va ser el 3 de gener. En canvi, durant la setmana de Nadal les xifres van ser lleugerament més baixes i es va registrar una mitjana de 8.000 esquiadors, arribant a puntes de 10.000 usuaris.

Els sectors d’Arcalís i Arinsal han estat els que han rebut més afluència de gent, perquè han obert més pistes; mentre que a Pal s’ha anat incrementant l’arribada d’esquiadors gràcies a l’obertura del Coll de la Botella i del telefèric que connecta Arinsal i Pal. A més, les activitats infantils que s’han organitzat a Vallnord durant aquestes festes han tingut molt bona rebuda per part de les famílies.

D’altra banda, amb l’inici d’any Arinsal es prepara per les dues copes del món d’esquí de muntanya. El 21 de gener el sector esquiable acollirà la Vertical Race i el dia 22 es disputarà a Arcalís la clàssica Font Blanca. Dues proves internacionals on participarà el català i campió del món Kilian Jornet. El Trofeu Borrufa, que se celebrarà del 23 al 26 de gener, tancarà les proves del més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.