Vall de Núria obre durant el mes de novembre amb horaris, calendari i preus especials

Com cada any durant el mes de novembre l’estació de Vall de Núria obre les seves instal·lacions amb horaris, calendari i preus especials.

Pel que fa a l’accés a l’estació, el tren del Cremallera romandrà fora de servei els dies laborables del mes de novembre amb l’objectiu de dur-hi a terme tasques programades de manteniment a les instal·lacions. Concretament, el Cremallera no circularà del 4 al 15, del 18 al 22 i del 25 al 29 de novembre. Tot i això, els caps de setmana a partir del 4 de novembre, excepte el del 9 i el 10, el servei funcionarà amb horaris de temporada baixa, que es poden consultar a la pàgina web de l’estació (apartat d’horaris i preus del tren Cremallera), i els usuaris podran adquirir els bitllets al 40%.

Amb tot, els caps de setmana també estaran oberts al públic els serveis següents: la botiga, el Parc Lúdic, el Santuari, el Centre d’Interpretació, i els camins de l’entorn per fer excursions. També restarà obert el restaurant de l’Hotel Vall de Núria, de 8.30h a 10.00h (esmorzar) i de 13.00h a 15.00h (dinar).

Està previst que l’estació de Vall de Núria enceti la temporada d’hivern el proper dissabte 30 de novembre.