Vall Banc ha tancat l’exercici 2017 amb uns beneficis de 8,3 milions d’euros i amb la consolidació del seu model de negoci com a entitat de gestió de patrimoni (wealth management) i de banca país segons ha explicat l’entitat en un comunicat de premsa. La nota, també diu que cal destacar que és el segon any consecutiu que els beneficis de l’entitat superen les previsions marcades en el pla de desenvolupament de l’entitat.

Com a fites remarcables de l’any passat destaca l’inici de la col·laboració amb la principal gestora d’actius del món, BlackRock, que ha permès a l’entitat establir nous serveis com ara les carteres d’inversió amb un tipus de gestió innovadora. També, el compromís de la inversió de 15 milions d’euros en la digitalització de l’entitat i la incorporació de 22 persones a l’equip, diu la nota.

Aquestes xifres conviuen amb la ràtio de solvència del banc, que s’ha estabilitzat en un 30,6 %, i la de liquiditat, del 55,9 %. En l’exercici 2017 s’ha registrat un increment dels recursos de tercers gestionats pel grup fins a situar-los en 2.264.903 milers d’euros, expliquen des del banc.

L’inici de la digitalització dels serveis tant de l’àrea banca país com de wealth management, pressupostada en 15 milions d’euros, permet millorar, modernitzar i ampliar els serveis al client. Aquest progrés del servei d’atenció personalitzada i permanent inclou també la reforma de l’estructura funcional de la seu central, que ja es va concretar l’any passat amb la nova imatge de la façana, remarquen.

Així mateix, els canvis a Vall Banc també s’han reflectit en el Consell d’Administració, ja que s’ha reforçat l’essència de l’equip de confiança de J. C. Flowers per dur a terme la consolidació del projecte. D’aquesta manera, el 2017 es va incorporar l’experiència del senyor Richard Carrión com a president del Consell i la de Michael Christner com a conseller delegat i CEO del banc. En aquesta mateixa línia d’incorporació de professionals de prestigi, l’equip directiu va nomenar també un nou director de negoci, el Sr. Sergi Pallerola segons explica el comunicat del banc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada