cartell de Sin Filtro de Valeria Ros

Coincidint amb el dia de la dona, el proper 8 de març i amb la col·laboració de l’Associació de dones d’Andorra, el proper dijous 5 de març actuarà Valeria Ros al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb el seu nou monòleg “Sin Filtro”.

Valeria Ros és una de les cares més conegudes del stand-up femení. Porta anys dedicant-se al món de la comèdia, de fet, va començar la seva carrera a Londres actuant a bars, desprès d’això, va decidir tornar a Madrid per prendre-s’ho seriosament.

En el seu primer any a la capital va guanyar el concurs de monòlegs de la cadena Ser, i va començar a treballar com a locutora de ràdio i guionista de la cadena. Des de llavors forma part del circuit de la comèdia de 100 actuacions a l’any.

Ara arriba a Andorra per presentar el seu nou monòleg “Sin Filtro”. És un espectacle en què la humorista detalla les seves obsessions i els seus múltiples fracassos. Es riu d’ella mateixa i és tan transparent que qualsevol es sentirà identificat, almenys amb alguna anècdota.

En molts moments del show“Sin Filtro”, el públic serà partícip d’un humor sa, exagerat i amb moltes improvisacions i interaccions.

L’Associació de Dones d’Andorra col·labora amb aquest espectacle per donar visibilitat a les artistes del món de la comèdia a través d’una humorista talentosa que retrata anècdotes en clau femenina.