Valeria Ros portarà el seu espectacle “Sin filtro” amb motiu del dia de la dona

cartell de Sin Filtro de Valeria Ros

Coincidint amb el dia de la dona, el proper 8 de març i amb la col·laboració de l’Associació de dones d’Andorra, el proper dijous 5 de març actuarà Valeria Ros al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb el seu nou monòleg “Sin Filtro”.

Valeria Ros és una de les cares més conegudes del stand-up femení. Porta anys dedicant-se al món de la comèdia, de fet, va començar la seva carrera a Londres actuant a bars, desprès d’això, va decidir tornar a Madrid per prendre-s’ho seriosament.

En el seu primer any a la capital va guanyar el concurs de monòlegs de la cadena Ser, i va començar a treballar com a locutora de ràdio i guionista de la cadena. Des de llavors forma part del circuit de la comèdia de 100 actuacions a l’any.

Ara arriba a Andorra per presentar el seu nou monòleg “Sin Filtro”. És un espectacle en què la humorista detalla les seves obsessions i els seus múltiples fracassos. Es riu d’ella mateixa i és tan transparent que qualsevol es sentirà identificat, almenys amb alguna anècdota.

En molts moments del show“Sin Filtro”, el públic serà partícip d’un humor sa, exagerat i amb moltes improvisacions i interaccions.

L’Associació de Dones d’Andorra col·labora amb aquest espectacle per donar visibilitat a les artistes del món de la comèdia a través d’una humorista talentosa que retrata anècdotes en clau femenina.

TOTES LES NOTÍCIES