silicona

La silicona és una material flexible, emmotllable i molt útil en la cuina. No comporta cap risc per a la salut utilitzar motlles de silicona per cuinar sempre i quan aquests siguin de bona qualitat, per garantir la seva higiene, resistència i antiadherència.

En cas contrari, els aliments s’enganxaran i no es cuinaran de manera adequada.Aquest material pot resistir temperatures extremes, al forn pot aguantar 260 ºC i al congelador -60 ºC, de forma que un mateix motlle us pot servir tant per preparar menjars al forn com per congelar-los.

Uns altres dels avantatges que tenen aquests productes és que tenen un elevat grau d’antiadherència sense que calgui untar-los amb oli abans de cuinar (només cal fer-ho en el primer ús), per la qual cosa els plats cuinats es poden desemmotllar de forma molt senzilla; fan que els aliments que fiquem al forn es coguin de forma uniforme; també són molt fàcils de netejar; i, a més, quan ja no se’ls necessita es poden reciclar.

Però, per què es conservin correctament és important no sotmetre’ls a una font de calor directa i evitar tallar els aliments amb un ganivet quan encara estan dintre del motlle.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada