urbioticaL’empresa catalana Urbiotica (Barcelona 2008), proveïdora líder en tecnologia de sensors per als espais urbans, ha formalitzat aquest mes de juliol una ampliació de capital de 600.000 €.

La nova ampliació, segons ha pogut saber Tecnonews, estava prevista en el pla de finançament de la companyia per al 2014-2015. Ha estat coberta pels socis actuals i per nous socis, entre ells Ona Capital Privat, l’empresa de capital risc amb seu a Osona.

El suport de tots els socis confirma la credibilitat i el creixement sostingut de Urbiotica, que preveu incrementar la facturació fins als 2.000.000 EUR a finals d’aquest any. L’ampliació s’ha dut a terme per accelerar el desenvolupament de producte, la internacionalització de les vendes en els mercats europeus i americans, així com el posicionament a nivell global de la companyia.

Urbiotica entén les ciutats com un ecosistema viu i integrat, i desenvolupa productes tecnològics innovadors per proveir dades urbans en temps real, destinats a millorar la gestió, l’eficiència i la sostenibilitat de l’espai urbà. Urbiotica reinventa l’urbanisme del segle XXI posant noves tecnologies al servei de la ciutadania.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada