Upurkushun: La màgia del Perú al cicle Explora, aquest dijous a Ordino

Cartell de la pel·lícula Upurkushun, del cicle Explora
Cartell de la pel·lícula Upurkushun, del cicle Explora (comuns d’Ordino i la Massana)

Aquest dijous, dia 2 de febrer, tindrà lloc a Ordino, la segona de les propostes programades al Cicle de cinema de muntanya i viatges “Explora”. La pel·lícula Upurkushun, d’Aurélien Lardy, es projectarà a l’Auditori Nacional a partir de les 21 hores.

La cinta relata l’experiència d’un grup de vuit joves francesos que marxen d’expedició al Perú per a viatjar, descobrir i lliscar per cims de gran altitud. Divertida i dinàmica, aquesta pel·lícula, de la mà de PICTURE, parla d’aquest equip en mig dels Andes, enfilats en algunes de les muntanyes més belles del món. Una aventura humana i esportiva: això és Upurkushun.

Jove “animal” de la vall de Chamonix, apassionat de totes les modalitats de l’esquí, a l’Aurélien li encanta sortir de la seva zona de confort, ja sigui esquiant, fent bicicleta o escalant. Anhela portar l’adrenalina al màxim i compartir-ho amb els seus amics. Ha estat en els circuits d’esquí alpí durant molts anys, fins a la Copa d’Europa, on va acabar la seva carrera en la competició poc després de fer els 20 anys.

La propera cita del cicle Explora serà el dimecres, 8 de febrer, a la Massana, al teatre de Les Fontetes (21 hores). La proposta, la conferència El viatge més extrem: sortir de la Terra i anar a l’Espai, a càrrec de Toni Pou.

TOTES LES NOTÍCIES