UP+Da vol impulsar diversos projectes d’inversió per millorar l’estat de la parròquia. La candidata a cònsol menor, Esther París, ha indica que es vol acabar d’adequar l’itinerari cultural entre els nuclis tradicionals de les Bons, la Mosquera, el Tremat i Encamp, prioritzant el passeig Mojàcar. La candidata a cònsol menor ha recordat que el projecte que ja es troba en marxa ha de millorar l’accessibilitat, la senyalització i l’atractiu de la zona així com la connexió de la zona amb tota la resta de la parròquia.

El retorn de la capactat d’inversió del Comú també permetrà reformar les avingudes Joan Martí i François Miterrand i. París ha indicat que  la instal·lació del Ministeri de Cultura a l’Hotel Rosaleda farà que es prioritzí el tram comprés entre aquest edifici i l’aparcament de Sant Miquel.

Gràcies a l’estudi fet per a millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions tècniques, UP+DA vol dur a terme les inversions necessàries al centres esportius. París ha explicat que s’està acabant d’analitzar la modalitat valorant opcions com el lísing.

París ha recordat que actualment es poden realitzar totes aquestes inversions perquè s’ha sanejat la situació econòmica del Comú i s’afronten els projectes amb la responsabilitat de saber quan i com es podran pagar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada