Uns 650 nens i nenes participaran en la Gran Rua infantil de la Massana

Els infants dels centres educatius de la parròquia – les escoles andorrana i francesa i el Col·legi Internacional dels Pirineus- participaran aquest divendres, 8 de febrer, en la Gran Rua infantil, coordinada pel Comú de la Massana. El recorregut sortirà de la plaça de l’Església, baixarà pel carrer Major, seguirà per l’Avinguda Sant Antoni fins a la plaça de les Fontetes d’on farà mitja volta per tornar a la plaça de l’Església i d’aquí a les respectives escoles. La rua tindrà lloc l’últim dia de classe. Els infants i mestres –uns 650 en total- ja fa dies que treballen en la confecció de les disfresses que, com sempre, animaran el centre de la Massana. Cal remarcar l’originalitat que cada any demostren els centres educatius, que combinen la creativitat amb temes com ara el reciclatge.

El recorregut estarà animat pel grup Bugui Bugui, amb el seu divertit espectacle itinerant.

En els cartells promocionals de les activitats, el Comú de la Massana aposta perquè els protagonistes siguin infants de la parròquia. En el cas del Carnaval, les protagonistes són enguany dues alumnes de l’Escola Andorrana.

El Carnaval massanenc està enfocat als infants. Pel 10 de febrer s’ha programat el Concurs infantil de disfresses, a partir de les 16.15h, a la sala de la Closeta. El concurs es fa cada any, sempre amb una gran participació. També cal remarcar la gran originalitat de les disfresses, la majoria confeccionades pels pares dels participants.

També hi haurà una projecció de cinema organitzada adreçada als infants el 13 de febrer, a les 17 h, al Teatre de les Fontetes.

Les activitats programades es clouran el 15 de febrer amb un taller de màscares, a la Biblioteca Comunal de la Masssana. Està pensat per a infants de 8 a 11 anys. Les inscripcions es poden fer a la mateixa biblioteca.

D’altra banda, durant tota la setmana, del 12 al 15 de febrer, els Tallers de Carnaval ofereixen un centenar de places per a nens d’entre 3 i 11 anys.

(Foto: Eduard Comellas)

TOTES LES NOTÍCIES