cuesAl voltant dels 45.000 vehicles han entrat al Principat des d’aquest divendres de Tots Sants fins a aquest diumenge a les 19 hores, segons dades de l’Àrea de Mobilitat. El dia de més entrades va ser divendres, que es van registrar 18.600 vehicles entre les dues fronteres, seguit de dissabte que en van arribar 16.600. Aquest diumenge han entrat al país 9.800 vehicles, però la major afluència ha estat de sortida, ja que 15.000 cotxes han abandonat el país per les dues fronteres.

A falta del balanç final de l’Àrea de Mobilitat, les dades d’entrada de vehicles d’aquest pont de Tots Sants ascendeixen a 45.000 vehicles entre divendres, dissabte i diumenge.

Aquest diumenge ha estat una jornada sobretot de sortida de vehicles. La major afluència de cotxes de tornada ha començat cap a les 10.30 hores, quan s’han generat retencions d’1,5 quilòmetres de sortida pel Riu Runer, gairebé fins a les 15.30 hores. També al centre de Sant Julià de Lòria, al Túnel de la Tapia hi ha hagut retencions de les 11.50 fins a les 12.50 hores. Així, en total han sortit 9.800 vehicles per la sortida del Riu Runer i 5.200 pel Pas de la Casa fins a les 19 hores.

D’altra banda, a les carreteres catalanes hi ha hagut també retencions. A la C-14 (via utilitzada tant per residents com visitants) hi ha hagut retencions a l’alçada d’Organyà, i també a l’alçada de Ponts a causa d’una topada entre un turisme i una motocicleta, on hi ha hagut un ferit greu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada