Uns 3.000 infants han gaudit de l’aquaparc d’estiu que tanca dissabte 15 d’agost

Aquaparc
Aquaparc (Foto Comú Andorra la Vella)

L’aquaparc d’estiu ha atret entre el 14 de juliol i el 15 d’agost uns 3.000 infants. El conseller de Joventut i Esports, Alain Cabanes, s’ha mostrat satisfet perquè la proposta “ha donat resposta a diferents necessitats” com les de les activitats d’estiu, els casals d’infants i als particulars.

Davant “l’èxit” que des del comú es considera que ha obtingut aquesta proposta, la voluntat és que de cara a l’any que ve es pugui tornar a celebrar ja que es tracta d’una oferta “lúdica i refrescant”. De fet, el conseller ha manifestat que es podria combinar l’oferta de la piscina exterior dels Serradells amb la de l’aquaparc, instal·lat a l’Estadi comunal Joan Samarra Vila, amb la qual cosa podrien coexistir les “dues activitats” per a l’estiu. De fet, es manté la previsió que les obres del centre esportiu arrenquin d’aquí a unes setmanes.

Cabanes ha recordat que aquest ha estat un aquaparc “condicionat” per la Covid-19, fet que ha provocat que s’hagin hagut d’extremar les mesures d’higiene i seguretat. “Hem prioritzat la seguretat i els nens han pogut fer l’activitat igualment i molt segura”. A més, ha explicat que s’han dividit les propostes en dos espais on els infants han pogut “trobar diferents activitats i augmentades respecte de l’any passat”.

Precisament als protocols de seguretat s’ha referit la responsable de l’aquaparc, Laia Lara, que ha manifestat que cada vegada que un grup sortia d’un dels espais es feia una desinfecció a fons. I qüestionada sobre què és el que més bona acollida ha obtingut, diu que tallers com el de bombolles “ha agradat molt” i que els infants el que volen és que sigui “dinàmic” i poder comptar amb diferents propostes per anar canviant.

TOTES LES NOTÍCIES