Uns 200 corredors al 14è Trial 2 dies d’Arinsal

trial arinsal

El Trial d’Arinsal continua atraient l’elit d’aquest esport.  S’espera que hi participin al voltant d’uns 200 corredors, seguint la línia de passades edicions. A banda dels competidors, també s’hi han inscrit ja uns 300 seguidors, que també tindran accés a tota la zona.

En total s’espera, doncs, que hi hagi unes 500 motos rodant pel circuit d’Arinsal.

No faltaran a la prova corredors com Jordi Pascuet, Marcel Justribó, Oriol Pi o James Duxbury. Cal remarcar la fidelitat de molts corredors que repeteixen edició rere edició i també la varietat de nacionalitats, ja que vindran competidors de diferents parts de l’estat espanyol (les Canàries, Guadalajara, Eivissa, la Rioja, Madrid), França, Veneçuela, el Regne Unit…

La prova està organitzada pel Moto Club d’Arinsal, amb Francesc Pascuet, Eduard Garcia i Jordi Fernández al capdavant de l’equip tècnic. Pascuet explica que “enguany hem fet variacions en algunes zones per fer més atractiu el traçat”. El circuit constarà de 20 zones non stop, amb diferents tipus de dificultat.

A més, hi haurà activitats paral·leles, com el Trial Show, amb Jordi Pascuet i Marcel Justribó

El conseller de Turisme i Comerç, Sergi Balielles, ha destacat la gran tasca del club. “El Comú de la Massana dóna suport a aquest trofeu, que contribueix a dinamitzar el poble d’Arinsal. Agraïm la gran dedicació i l’elevat nivell d’exigència de les persones que fan possible aquest esdeveniment”.

Aquest esdeveniment s’ha convertit en un autèntic producte d’animació turística ja que els corredors arriben acompanyats de familiars, amics i seguidors.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.