Uns 150 participants a la cloenda de la campanya de nòrdic escolar a Sant Joan de l’Erm

L’estació de Sant Joan de l’Erm ha acollit aquest diumenge la festa de final de campanya d’esquí nòrdic escolar, on hi van prendre part uns 150 alumnes de l’Alt Urgell i la Baixa Cerdanya. En aquesta matinal festiva s’hi va celebrar una competició de les categories infantils, així com una demostració de relleus protagonitzada pels diferents equips federats del territori. En finalitzar, tots els participants van poder degustar una xocolatada.

Aquesta celebració va comptar amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell i president de la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic, Albert Batalla, i de la regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament urgellenc, Meritxell Planes. La jornada festiva va estar acompanyada per una suau nevada que encara li va donar més lluïment a l’esdeveniment.

Alhora, es va fer un sorteig de la rifa organitzada expressament per aquesta campanya. Els números premiats i els seus premis corresponents han estat pel 5.669 (esquís Salomon); pel 6.522 (anorac Grifone); pel 6.197 (maleta tècnica); i pel 8.466 (pals de marxa nòrdica). Els premiats poden recollir el seu obsequi a l’Espai Ermengol.

Èxit de la campanya d’esquí escolar

Uns 1.000 alumnes de les escoles de l’Alt Urgell i Cerdanyahan pogut practicar durant aquest curs esquí nòrdic gràcies a la campanya que han organitzat conjuntament el Consell Esportiu Escolar de l’Alt Urgell i la Mancomunitat, amb la col·laboració de les diferents estacions.

Aquest èxit s’explica, segons Albert Batalla, “pel treball col·lectiu i el suport institucional, juntament amb les bones condicions meteorològiques que han proporcionat molta neu a les estacions d’esquí nòrdic”. L’alta participació ha comportat també la dinamització econòmica de les estacions.

El programa compta amb el suport econòmic de la Diputació de Lleida i de l’IDAPA, juntament amb Sant Joan de l’Erm, al Consell Esportiu de l’Alt Urgell, Nòrdic Esport, Salomon, Grifone i Cadí.