Mes de 150 persones s’han inscrit en les Jornades de Teologia que organitza la Delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell, oberta al públic en general i que acull anualment la major part de mestres i professors de religió, í també catequistes, sacerdots i laics vinculats amb els consells de pastoral de les parròquies de la diòcesi.

Enguany, sota el lema “Donar testimoni del que creiem. Pensar de nou, la fe”, faran ponències el Dr. Xavier Morlans, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya i Consultor del Pontifici Consell de la Nova Evangelització; i el Dr. Francesc Torralba, Catedràtic de la Filosofia de la Universitat Ramon Llull i també Consultor del Pontifici Consell de la Cultura.

Des de la perspectiva de l’Any de la Fe convocat per l’Església universal, es dona una ocasió idònia per repensar el fonaments de la nostra fe, la seva raonabilitat i raó de ser.. Això és el que ens proposem en aquestes Jornades de Teologia. La fe és una resposta lliure a la crida de Déu. És un do i, a la vegada, és un acte lliure que afecta la totalitat de la persona, la seva vida interior i la seva vida. En aquestes jornades es proposa als assistents cercar el vincle entre fe i raó, entre fe i emoció, entre els continguts del Credo u la nostra vivència personal com a cristians.

Les jornades començaran a les 10:30 del 29 d’agost, a la Sala Sant Domènec de La Seu d’Urgell, i es faran en horari de mati i tarda el 19 i el 30 d’agost. El cost de la matrícula és de 10 euros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada