Uns 1.500 infants visiten el Parc de Nadal de la Seu

parc-nadal-seuUns 1500 infants han visitat el Parc de Nadal de la Seu d’Urgell, durant els tres dies que el recinte ha estat obert al Pavelló Poliesportiu de la ciutat. La regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament urgellenc, Meritxell Planes, ha fet un balanç “molt positiu” de l’activitat, que ha complert un any més amb l’objectiu “d’oferir una alternativa lúdica i d’entreteniment per a tots els nens i nenes durant les festes de Nadal”.

Planes subratlla que els infants i les seves famílies han pogut gaudir d’un ampli ventall d’activitats, ofert per diferents associacions de la ciutat. També s’ha comptat amb l’inestimable suport de la Comissió de Festes, i d’empreses que han col•laborat en fer possible el Parc de Nadal 2012.

Enguany s’ha donat més rellevància als jocs gegants, que potencien el joc en família, perquè els pares, mares i padrins poguessin jugar amb els més petits; així com a la varietat de tallers, tant culinaris, com de manualitats i de sensibilització. S’han mantingut els inflables, també la tirolina aportada pel parc d’aventura Pirineus Outdoor, i un cop més, s’ha comptat amb la presència d’una vaca perquè els nens i nenes aprenguessin a munyir. També s’hi ha pogut trobar la ludoteca, el circuit vial de la Policia Municipal; els tallers dels Diables de l’Alt Urgell, de l’Associació d’Hostaleria, de Gent Gran, de la Mancomunitat d’escombraries de l’Urgellet, RàdioSeu, Auberria, l’Amor omple neveres, Nordic walking, el l’AEIG Urgellenc – EL CAU, així com el taller del fanalet, per rebre els Reis Mags d’Orient. I cada tarda s’ha fet la cloenda del parc amb una activitat diferent: el primer dia, amb l’actuació d’un mag; l’endemà amb el conta contes del “Gegant i l’acordió“ a càrrec de l’autora, Mireia Pellicer; i l’últim dia amb una animació infantil. A més, com a novetat, s’ha comptat amb la presència dels patges reials, enviats especialment per recollir les cartes dels més petits.

El Parc de Nadal ha comptat amb la col•laboració d’empreses com ara Tot Nòrdic, La Caixa, Banco Popular, Caixa Penedès, Ibercaja, Banesto, Banco de Santander, Roc Roi, Aneto, Aigua de Ribes i Veri, Caditours, Nestlé, Restaurant Paisatges, Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, Naturlandia, Moma, Llet Nostra, Cadí, El Replà i de la Diputació de Lleida.

Les activitats infantils del programa El Petit Món Màgic de les Muntanyes continuaran aquest dissabte vinent, dia 5. A les 18h es rebrà a Ses Majestats els Reis d’Orient des del Parc del Segre. La novetat d’enguany és la participació de les AMPES de les diferents escoles de la ciutat, i de la colla de Diables de l’Alt Urgell, així com també el disseny de noves carrosses reials.

 

 

 

TOTES LES NOTÍCIES