9n2Catalunya ha celebrat avui el procés participatiu sobre la independència. A Andorra també s´ha habilitat un punt de votació per a tots aquells catalans residents al Principat i per a aquells que no podien votar al seu municipi. S´han registrat cues ja des de l´obertura de la mesa a les nou del matí que han durat tot el dia, fet que s´ha valorat amb satisfacció tant per part dels voluntaris com dels votants, molts d´ells catalans vinguts de fora d´Andorra.

A Andorra les votacions s´han fet en un local cedit per un particular, que ha quedat petit per a tots els qui volien votar ja des de primera hora, que han participat amb una barreja d´alegria i emoció per poder expressar si volen que Catalunya sigui un Estat independent. Molts d´ells eren catalans vinguts de fora que han aprofitat l´oportunitat de votar al Principat per estalviar-se un desplaçament més llarg.

El moment de màxima afluència s´ha viscut al migdia. Tant la participació com el fet de poder habilitar el punt de votació a Andorra ha estat celebrat pels voluntaris.

Els voluntaris no han deixat d´informar els votants de la documentació necessària per votar, un procés més farragós que a Catalunya. Sent previsors, ja havien preparat tota la logística per a aquells que han oblidat dur la fotocòpia del DNI o del passaport a banda de l´original.

L´afluència de gent fins i tot ha obligat a muntar una altra mesa electoral. A les vuit del vespre, quan han tancat les meses, havien votat a Andorra més de 1.400 catalans.

6 comentaris

  1. doncs si que escrius tu be, os bru.

  2. Maria, no facis cas.
    No t’adones que no sap escriure ni en Castellà, ha escrit “que vajen” en lloc de “que Bajen”.
    No t’hi matis demanant respecte a aquestos personatges, no respecten ni la seva de llengua, com vols que respectin la nostra.
    Vinga ànims que aixo només ha esta el primer pas.

  3. No es propaganda noi, si et llegissis la constitució del pais on estas vivint, hauries de tenir l’orgull de veure que som els únics amb tenir el català com a idioma oficial, espero que al menys respectis aixo…

  4. Yo me expreso en la lengua que me da la gana que ni tu ni nadie me tiene que decir en la lengua que tengo que hablar -.- que ya esta bien de hacerles propaganda a estos mamarrachos…….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada