Units contra Google i Apple: Vodafone podria sumar-se al grup Firefox

firexfoxEls vells senyors del sistema no estan contents amb la irrupció de les noves generacions. Els primers són les grans operadores de telefonia mòbil que al seu dia van arribar a ser les veritables vedettes de les NNTT i els segons són aquestes noves empreses encarnades en Google i Apple que en pocs anys s’han convertit, la primera en alguna cosa més que una companyia de serveis, i la segona, en alguna cosa més que una empresa de maquinaria.

És per aquest motiu que en els nínxols de mercat més importants, en aquest cas el de la telefonia, les operadores s’estan unint per donar una resposta real a la duta a terme per Apple i Google.

Les empreses Amèrica Mòbil, Xina Unicom, Deutsche Telekom, Etisalat, Hutchison Three Group, KDDI, KT, MegaFon, Qtel, SingTel, Smart, Sprint, Telecom Italia Group, Telefónica, Telenor, Telstra, TMN, Indosat, Telkomsel i VimpelCom, formen una plataforma de més de vint operadores que donen suport a l’ecosistema mòbil de Mozilla Firefox com a alternativa a l’Android de Google i l’ iOS d’Apple.

La notícia ha saltat durant aquesta setmana quan algunes fonts han assenyalat que Vodafone podria estar estudiant la possibilitat de passar a formar part d’aquest grup. Sense que de moment res estigui confirmat, ja que el portaveu de Vodafone ha considerat que és només una possibilitat, aquesta unió podria suposar un important revés per a la signatura de la poma i la del major cercador del planeta .

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.