Des d’avui i fins el 31 d’octubre, Unicef Andorra organitza l’acció Salvar Vides té Premi, una rifa via SMS en el marc de la campanya #CadaVIDAcompta que té per objectiu reduir la mortalitat dels nadons. Encara avui dia, cada dia moren 7.000 recents nascuts per causes que es podrien evitar amb l’accés a centres de salut equipats amb electricitat, aigua i sabó, amb personal de salut format i suficient, amb medicines i productes que fan possible salvar les vides de les mares i els seus bebès i empoderant a les famílies, mares i adolescents per a que exigeixin i rebin tractaments de qualitat.

Però això és pot evitar i Unicef Andorra anima a tothom que s’hi afegeixi i que entre tots es pugui evitar! Perquè #cadaVIDAcompta, salvar vides té premi! Participar-hi és molt fàcil. Només cal enviar la paraula VIDA al 606. Cada missatge enviat és un participació per al sorteig d’un forfet de temporada ofert par GrandValira i d’un val de compra de 300 € ofert per Pyrenees Andorra.

Cal recordar que amb 1 euro es podem vacunar, 6 infants contra el tètanus. I amb 28 euros es pot subministrar un kit de respiració assistida per un nadó.

Unicef Andorra vol premiar la solidaritat i el suport que rep de la societat andorrana per millorar les condicions dels més petits. Tota la recaptació es destinarà als programes de supervivència neonatal d’UNICEF, centrat en aquests deu països que representen més de la meitat de totes les morts de nadons del món: Bangladesh, Etiòpia, Guinea Bissau, l’Índia, Indonèsia, Malawi, Mali, Nigèria, el Pakistan i Tanzània.

Tots els SMS enviats al 606 amb la paraula “VIDA” entre el 8 i el 31 d’octubre participaran en aquest sorteig que salva vides. I el 5 de novembre es coneixerà qui s’emporta els premis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada