Des d’avui i fins el proper mes de desembre, el Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef, engega la seva campanya anual “Cada VIDA Compta” amb l’objectiu de reduir la mortalitat dels nadons.

Encara avui dia, cada dia moren 7.000 recents nascuts per causes que es podrien evitar amb l’accés a centres de salut equipats amb electricitat, aigua i sabó, amb personal de salut format i suficient, amb medicines i productes que fan possible salvar les vides de les mares i els seus bebès i empoderant a les famílies, mares i adolescents per a que exigeixin i rebin tractaments de qualitat.

Durant tots aquest mesos, s’hi podrà col·laborar enviant un SMS amb la paraula UNICEF al 606 fent un donatiu d’un euro per cada missatge enviat. També s’hi pot col·laborar fent una donació a través de la nostre web www.unicef.ad. A més, durant els propers mesos, Unicef Andorra i els seus col·laboradors, organitzaran diferents actes i accions per a que tothom hi pugui col·laborar i participar. Els fons obtinguts es destinaran als programes de supervivència neonatal d’UNICEF, centrat en aquests deu països que representen més de la meitat de totes les morts de nadons del món: Bangladesh, Etiòpia, Guinea Bissau, l’Índia, Indonèsia, Malawi, Mali, Nigèria, el Pakistan i Tanzània.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada