Christopher Beyrooty

Tot i el descens en els ingressos gestionats de gairebé el 9% durant el 2018, més de 130.000 nens a tot el món s’han vist beneficiats d’algun dels projectes que es gestionen des del comitè andorrà d’Unicef.

La República Centreafricana, Bhutan o el Congo són els països on estan actius els principals projectes d’Unicef Andorra segons la memòria del 2018.

En aquest resum es mostra en xifres i també amb noms propis la important tasca que l’ONG fa des de la divisió andorrana. Així es recorda la Priscilla del Perú o el Youssouf de Mali, nadons prematurs que han tirat endavant gràcies a la campanya #CadaVIDAcompta.

Aquesta és només una de les múltiples accions realitzades amb el 78% dels més de 560.000€ en ingressos aconseguits, un 8,68% menys que l’any anterior.

Tot i això Unicef Andorra ha estat treballant tots els dies de l’any per aconseguir arribar a 130.000 infants de tot el món.

Al mateix temps també ha continuat des d’Andorra impulsant els consells d’infants als comuns perquè les seves veus siguin escoltades.

Precisament es recorda que el passat mes de febrer es va aprovar la llei que protegeix els drets de la infància i l’adolescència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada