ull-nuUnes 700 persones, entre participants i espectadors, han gaudit, segons l’organització, de les més de 50 projeccions que han tingut lloc durant el cap de setmana en el marc del Festival Ull Nu. Amb aquesta xifra, l’organització ha valorat molt positivament la segona edició del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus. Entre totes les projeccions, el públic ha decidit premiar l’animació Foamy del gironí Eduard Puertas.

La segona edició del Festival Ull Nu ha tancat amb la participació d’unes 700 persones i la presència de joves creadors de Navarra, Guipuzkoa, Lleida, Midi-Pyrénées i Llanguedoc – Roussillon, a més d’Andorra.

Amb aquests resultats, l’organització, com ja va fer aquest dissabte la membre de l’associació Ull Nu, Stefanie Ruano, ha valorat molt positivament el festival.

En un comunicat l’organització ha informat dels guanyadors en les diferents categories. Així, el premi de la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco a la millor ficció ha estat per Elkartea de Kote Camacho de Guipuzkoa, el premi del Consell General d’Andorra al millor documental per La alfombra roja de Manuel Fernández i Iosu López de Navarra; el premi de la Fundació Valentí Claverol al millor videoart o experimental ha anat a Tempus fugit de Natacha Verissimo, Joshua Ruiz i Núria M. Ruiz d’Andorra, el premi Segarra i Terés a la millor Publicitat ha estat per 468 km2 de Jessone Morillon d’Andorra, per la seva part, el premi del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra al millor videoclip ha anat a parar a Pirotecnia de Veronica Eguaras de Navarra, el premi Francesc Viladomat al millor audiovisual de temàtica esportiva ha estat per a Capsus & crapules de Gilhem Machenaud de Midi-Pyrénées, el premi del Carnet Jove Andorra al millor audiovisual de menors de 18 anys per a Discrimination de Océane Colon de Midi-Pyrénées i, per últim, el premi d’Andorra Turisme a la millor animació ha estat per Foamy d’Eduard Puertas de Girona, que també ha estat votat com a film preferit del públic. A més, Andorra Sostenible ha atorgat el premi a la sostenibilitat al documental Pagoa, memorias de El Irati de la navarresa Edurne Mañú.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada