Unes 7.500 persones passen pel Saló del videojoc, que vol arribar a un públic més ampli

salo-videjocEl saló del videojoc ha tancat aquest diumenge les seves portes amb unes 7.500 visites, una xifra similar a la de l’any passat, amb més inscrits als torneigs. La possibilitat de jugar online amb persones d’altres llocs del món o els simuladors d’esports han estat alguns dels atractius més ben valorats pel públic, segons ha apuntat la responsable de comunicació d’Andorra Telecom, Inés Martí. De cara a l’any vinent volen ampliar l’espai ocupant també el vestíbul del Prat del Roure segurament amb simuladors o activitats per un públic més ampli. L’aposta, ha indicat, és aconseguir ‘una participació més amplia, no només d’adolescents i joves’.

Després de tres dies d’activitat, la cinquena edició del saló del videojoc ha arribat a la seva fi amb unes 7.500 visites i més de 850 inscrits en els diferents torneigs de jocs online.

‘La gent ha valorat poder jugar amb les últimes consoles’, com la PS4 o la Xbox 1, ha assenyalat la responsable de comunicació d’Andorra Telecom, Inés Martí. També el fet de poder competir online amb jugadors d’altres llocs del món ha agradat als joves.

Martí també ha remarcat la bona acollida dels simuladors de jocs d’esport, sobretot el tenis i l’esquí, que ‘ha permès que participessin gent d’altres edats; pares i famílies que han fet els seus tornejos’.

I és que un dels objectius d’Andorra Telecom, segons la responsable de comunicació és arribar a un públic més ampli, no només als joves.

Encara que no preveuen ampliar el nombre de dies del saló volen mantenir el calendari i buscar tres dies amb algun festiu per poder allargar una hora o una hora i mitja més el darrer dia.

Una altra novetat sorgida arran del saló és la voluntat de crear una comunitat de jugadors. ‘Aprofitar la sinèrgia que es crea al saló amb els jugadors i no tancar la porta avui, sinó durant tot l’any tenir alguna relació amb ells’, ha explicat Martí. Andorra Telecom encara està valorant la manera de mantenir la interactivitat sorgida entre els jugadors però busquen una formula ‘interactiva i fàcil’ que anunciaran els propers mesos.

D’altra banda, Andorra Telecom ha informat aquest diumenge de la finalització de les tasques de millora del servei de correu andorra.ad. Segons la parapública, el procés ha seguit les fases previstes ‘sense cap incidència i han estat transparents per als clients’. Les tasques, han indicat, s’han realitzat ‘amb total normalitat’ i dins del calendari previst i afecten 13.140 comptes.