El Carnaval de Sant Julià de Lòria ha superat la participació de l’any passat amb unes 400 persones disfressades. Sis comparses de fora de la parròquia i tres carrosses han participat al concurs organitzat a la parròquia. També han estat presents les comparses lauredianes dels ninotaires, bruixots i dimonis i la carrossa de l’Escola d’Art de la parròquia, i de l’Esbart, que amb motiu del seu cinquantè aniversari s’han disfressat de porrers.

Bruixos, comecocos, dimonis, papallones, caputxetes vermelles i molts altres personatges han desfilat, aquest diumenge al vespre, pels carrers de Sant Julià de Lòria participant a la rua de Carnaval. La participació ha estat molt superior a la de l’any passat, passant d’unes 300 persones a al voltant de 400.

En el concurs de disfresses hi han participat les sis comparses i tres carrosses de fora de la parròquia. Per a les carrosses el primer premi és de 700 euros, el segon de 500 i el tercer de 400, i per a les comparses el primer premi és de 500 euros, el segon de 400 i el tercer de 300. A més, els participants han optat a un premi especial, acumulable als altres premis, de 300 euros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada