Unes 400 persones participen a la rua de Carnaval de Sant Julià de Lòria

El Carnaval de Sant Julià de Lòria ha superat la participació de l’any passat amb unes 400 persones disfressades. Sis comparses de fora de la parròquia i tres carrosses han participat al concurs organitzat a la parròquia. També han estat presents les comparses lauredianes dels ninotaires, bruixots i dimonis i la carrossa de l’Escola d’Art de la parròquia, i de l’Esbart, que amb motiu del seu cinquantè aniversari s’han disfressat de porrers.

Bruixos, comecocos, dimonis, papallones, caputxetes vermelles i molts altres personatges han desfilat, aquest diumenge al vespre, pels carrers de Sant Julià de Lòria participant a la rua de Carnaval. La participació ha estat molt superior a la de l’any passat, passant d’unes 300 persones a al voltant de 400.

En el concurs de disfresses hi han participat les sis comparses i tres carrosses de fora de la parròquia. Per a les carrosses el primer premi és de 700 euros, el segon de 500 i el tercer de 400, i per a les comparses el primer premi és de 500 euros, el segon de 400 i el tercer de 300. A més, els participants han optat a un premi especial, acumulable als altres premis, de 300 euros.