Unes 300 persones omplen el Centre de Congressos per veure la desfilada de vestits de paper (Vídeo)

El Comú havia habilitat 250 cadires per presenciar la desfilada dels vestits de paper de Mollerussa aquest dissabte a la tarda però la sala s’ha omplert de gent que ha seguit la desfilada fins i tot dempeus. S’hi han exhibit 32 vestits de paper i un de botons dividits en els apartats moda actual, fantasia i època.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha valorat molt positivament l’activitat i n’ha destacat l’èxit d’assistència de públic. ‘La valoració que fem és molt positiva, i a més molta satisfacció que avui alhora de fer la desfilada hem omplert la sala’, ha declarat Ferrer.

Malgrat encara des del Comú no s’ha fet balanç amb els comerciants de l’activitat, la cònsol ha afirmat que estaven contents i ‘amb ganes de l’any que ve’, quan se celebrarà la segona edició de la desfilada ja que el conveni signat preveu l’activitat durant dos anys.

Per la seva banda, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que també ha estat present a la desfilada, ha subratllat la importància d’implicar a Andorra la Vella. ‘Que els vestits puguin agafar aquest caràcter internacional ens serveix per promocionar-nos’, ha dit Solsona, que ha destacat que els vestits són la carta de presentació a nivell cultural de la ciutat lleidatana.

Els 32 vestits de paper i un de botons s’han pogut veure durant l’hora i mitja que ha durat la desfilada i han estat portats per joves models, com ara l’Àuria Dominguez que ha portat el vestit Teixint la Primavera, inspirat en la primavera.

‘És la primera vegada que faig una desfilada llavors clar, els nervis estan presents. Portem des de les nou del matí aquí i clar portem els nervis acumulats de tot el dia’, ha explicat Dominguez.

 

TOTES LES NOTÍCIES