Unes 150 persones visiten el nou Inúu durant el primer dia d’obertura

Unes 150 persones han visitat el nou centre Inúu aquest dimarts, dia en què ha obert les portes al públic en general. El director general de Caldea-Inúu, Carles Pascuet, ha explicat que del total d’usuaris, un centenar han estat socis que han accedit al nou gimnàs, mentre que una cinquantena de persones ha provat les noves instal·lacions termals i de tractaments. Pascuet ha valorat positivament la xifra, ‘tenint en compte que la data d’obertura no es va comunicar fins una setmana abans’, i ha assegurat que la nevada els ha beneficiat ja que el mal temps a les estacions ha fet derivar clients cap a Caldea i Inúu. Segons els primers comentaris que han rebut, els primers clients de l’espai termal, majoritàriament turistes, han valorat l’excepcionalitat de les instal·lacions, així com el temps que els assessors dediquen als usuaris per ‘tematitzar la seva estada’.

El director general de Caldea-Inúu, Carles Pascuet, ha explicat a l’ANA que estan molt contents de la posada en marxa del nou centre, ja que el personal està molt ben preparat després de seguir un procés de formació de més de 200 hores des del passat 10 de desembre. Concretament, la plantilla és d’una cinquantena de persones, 20 de les quals provenen de Caldea, i la resta són noves incorporacions.

Pel que fa als clients, Pascuet s’ha mostrat satisfet perquè ‘els comentaris són positius i s’han complert les expectatives que tenien els usuaris’. Aproximadament, el primer dia d’obertura hi ha hagut un centenar d’usuaris al nou gimnàs, socis del gimnàs de Caldea que a partir d’ara podran utilitzar la nova instal·lació, ja que ‘érem conscients que era un equipament que calia millorar’. Pascuet ha indicat que l’abonament del gimnàs s’incrementarà de mitjana un 10% a partir de l’1 de febrer.

D’altra banda, una cinquantena de persones han provat les instal·lacions termals i de tractaments, principalment turistes ‘habituats als centres termals i coneixedors de la marca mare, Caldea’, que han sabut de l’obertura d’Inúu a través dels hotels o de les agències receptives, que han anat informant de la posada en marxa d’aquesta nova oferta turística. De fet, Pascuet ha dit que el nombre de clients el primer dia és positiu tenint en compte que la data d’obertura no s’havia comunicat fins la setmana passada.

Tot i que no s’ha fet encara cap enquesta sobre l’opinió dels primers usuaris ‘reals’, Pascuet ha assegurat que els primers comentaris són molt positius, sobretot elogiant les instal·lacions. Alguns clients també destaquen la gran dedicació que ofereixen els assessors als clients, explicant les instal·lacions i ‘tematitzant l’estada’.

Després de la posada en marxa d’Inúu, l’objectiu és arribar a assolir fins a 43.000 clients durant el primer any. Pascuet ha assegurat que és una xifra assumible, tenint en compte que no comencen de zero sinó que ja compten amb 15.000 usuaris de l’Espai Wellness. Un altre dels objectius fixats és intentar que cadascun dels usuaris ‘surti amb una experiència totalment diferent’.

Per captar visitants, ja s’ha posat en marxa un pla de comunicació per donar a conèixer el producte al segment al qual es dirigeix. Així, no es volen fer campanyes a mitjans massius com es fa amb Caldea, sinó adreçar-se a segments més reduïts, amb insercions en suplements de bellesa i viatges, el patrocini del programa de TV3 30 minuts, o amb accions que s’estan preparant amb clubs esportius.

TOTES LES NOTÍCIES