Unes 150 persones participaran a la 25a Calçotada interparroquial de Gent Gran

Enguany se celebrarà la vint-i-cinquena edició de la Calçotada interparroquial de Gent Gran, d’ençà que el Comú de la Parròquia, arran de l’agermanament oficial de la ciutat de Valls i de la vila d’Andorra la Vella, endegués i organitzés, a partir de llavors, un desplaçament anyal de membres del col·lectiu de gent gran de la i hi convidés els usuaris de les llars de jubilats i de les cases pairals de tot el país.

El desplaçament a Valls s’efectuarà el dimecres 6 de març, a partir de les 8 del matí, quan tindrà lloc la concentració dels inscrits.

Hi participaran unes 150 persones de Canillo, Encamp, Sant Julià de Lòria, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

La tradicional “Calçotada”, que en els darrers anys s’ha transformat en “Calçotada – Xatonada”, és una activitat de tipus gastronòmic i cultural, que organitza el Comú d’Andorra la Vella, a través del Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social.

Així, després d’una aturada temporal a Ponts, per a esmorzar, els autocars es dirigiran directament fins a la població de les Borges Blanques, on s’hi farà una visita d’una hora al Parc Temàtic de l’Oli.

A les 12.30 hores, arribats a Valls, els participants seran rebuts a Casa Fèlix on s’entaularan i hi dinaran.

Més tard, a partir de les 3 i fins a les 6 de la tarda, se celebrarà un Ball de Tarda.

L’arribada a Andorra, és prevista a les 9 del vespre.