Unes 150 persones gaudeixen del concert del grup Capella de Ministrers al Jaciment de la Margineda

El sisè Festival de Música Antiga dels Pirineus, el FEMAP, ha fet parada a Andorra, aquest dimecres a la nit, per oferir, al Jaciment de la Margineda i davant unes 150 persones aproximadament, un concert a càrrec del grup Capella de Ministrers, format pels músics Jota Martínez, Eduard Navarro, Aziz Samsaoui, Pau Ballester i Carles Magraner.

Durant el concert, que es repetirà aquest divendres a Tremp i aquest dissabte a Bagà, s’han interpretat un total de vint obres que han permès recrear un itinerari musical per la Mediterrània medieval de la mà dels viatges de Ramon Llull i l’entorn musical que hi havia en aquests indrets. Així, algunes de les peces interpretades han estat ‘Ben volgra s’esser poges’, de Guiraut d’Espanha; ‘Estampida de Rocamadour’, d’Alfons X el Savi; ‘Fi maris’, d’Adam de la Halle; entre altres.

L’acte ha comptat amb la presència de la ministra de Cultura, Esports i Joventut, Olga Gelabert, la ministra Medi Ambient, Sílvia Calvó, la subsíndica general, Mònica Bonell, així com la consellera delegada de Molines Patrimonis, Montserrat Cardelús. També hi han assistit la cònsol major d’Escaldes, Trini Marín, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el consol menor, Marc Pons, i el cònsol de Sant Julià, Josep Vila.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.