En el segon any de funcionament de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell hi han passat més de 1.500 persones que han participat i gaudit de la programació cultural organitzada per aquest equipament, segons es desprèn de la memòria que recull les xifres obtingudes des del maig de 2012 fins l’abril de 2013.

Cal remarcar que l’Espai Ermengol té com a objectius promoure a través d’un ampli ventall d’activitats els productes agroalimentaris del territori, així com la cultura i la història pirinenques. Precisament, aquest equipament cultural i turístic de la Seu d’Urgell ha anat organitzant en aquest darrer any diversos cicles entre els quals destaquen Parlem d’Història, Gustum, Contes d’Aquí, així com tastos de formatges a través de diferents artesans del formatge del territori i visites a les seves formatgeries o el cicle dedicat als embotits, entre d’altres activitats adreçades a tots els públics.

Actualment, l’Espai Ermengol està portant a terme un nou cicle dedicat a la natura protegida amb l’objectiu de divulgar els diversos espais naturals protegits del territori. Aquest cicle té un doble vessant: una xerrada explicativa sobre l’espai natural en qüestió i una sortida naturalista al mateix parc natural.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jordi Pallarès, ha remarcat que “davant de l’èxit de participació a les activitats culturals obtingut en aquest darrer any, els objectius per aquest any són la consolidació d’aquest cicles, així com promoure’n de nous”. En aquest sentit, a partir d’aquest mes de maig s’iniciaran nous tastos de formatges, noves rutes a les formatgeries de l’Alt Urgell, així com el cicle Parlem d’Història.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada