Unes 1.300 persones han vist Els Pastorets lauredians

El Centre cultural i de congressos lauredià ha comunicat que uns 1.300 espectadors han presenciat les quatre funcions de l’espectacle “Els Pastorets”, els dies 26 i 30 de desembre del 2011, el 6 i 7 de gener del 2012.

Aquesta edició, sota la direcció artística d’Irina Robles, ha apostat per una posada en escena més propera al món màgic dels contes, amb referències molt clares cap al públic infantil i familiar, però amb certs tocs d’humor cap als més grans. Una música extreta de pel•lícules fantàstiques del cinema, juntament amb una il•luminació molt encertada, ha aconseguit arrodonir totes les escenes. Destacar també el treball de tot l’equip humà: una barreja d’actors experimentats amb noves incorporacions ha fet pujar el llistó de la qualitat, a l’igual que tot el treball dels equips de vestuari, escenografia, maquinària i producció.

En definitiva, una divuitena edició que ha estat tot un èxit, atraient molt de públic i rebent una crítica excel•lent dels espectadors, segons el Comú.

El Comú de Sant Julià de Lòria està molt satisfet amb els resultats obtinguts, i encoratja a tots els actors i col•laboradors a participar en properes edicions.

(Foto: Comú de Sant Julià)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.