catmojiMentre Facebook tracta de crear la xarxa social total que representa a tots els ciutadans del món, sembla que aquests mateixos ciutadans prefereixen altres propostes socials que els facin sentir diferents. Res de plataformes socials on tot queda barrejat, l’entusiasme per Twitter, Instagram, Whatsapp o Pinterest, totes elles propostes molt més limitades que Facebook, ha demostrat que els usuaris prefereixen formar part d’una constel·lació de xarxes socials que en una xarxa social tenir totes les possibilitats.

No obstant això, no només aquestes xarxes socials que uneixen milions de seguidors tenen fama en el ciberespai. En realitat hi ha una xarxa social per a cadascuna de les nostres boges aficions que a continuació repassem de forma superficial:

Catmoji és una xarxa social on els fanàtics dels felins poden registrar a les seves mascotes. Doggy Talky és més del mateix però en aquest cas amb el millor amic de l’home. Val a dir que amb aquesta xarxa social els usuaris poden descobrir que amos de gossos tenen propia si citar per sortir a passejar, els gossos.

Livr és una xarxa socials per a gent en estats etílics considerables en la qual només és possible accedir bufant un mesurador d’alcohol en sang. En la mateixa línia però sense borratxera pel mig trobem Vivino, per als amants del vi i Untappd per als que prefereixen la cervesa.

Cloak és l’anomenada xarxa social antisocial en la qual els usuaris poden tenir tots els avantatges d’una plataforma d’aquest tipus sense necessitat que aquells contactes onerosos els trobin. A diferència d’aquesta última Mybusymeal té com a objectiu connectar a emprenedors i professionals perquè comparteixin un dinar.

Finalment trobem tres xarxa socials més: Between, una xarxa social per a parelles, Meeattheairport, per a aquells que desitgen conèixer gent en les llargues esperes abans d’un viatge i, com no podria ser d’una altra manera, Footballalbum, la xarxa social per als fanàtics l’esport rei.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada