Al voltant d’una vuitantena de paradistes participen, aquest diumenge, a la Fira del Dia de la Mare de Sant Julià de Lòria, que ha coincidit amb l’inici de la tercera edició del Reviu l’Aperitiu. El cònsol menor de la parròquia, Manel Torrentallé, ha indicat que cada vegada es consolida més la participació i s’incrementen, també, el nombre de visitants.

Sant Julià de Lòria celebra, aquest diumenge, la Fira del Dia de la Mare, on una vuitantena de parades ofereixen tot tipus de productes, robes, calçats, regals, antiguitats, i aliments de totes les classes.

En aquesta ocasió s’han posat parades també a l’avinguda Francesc Cairat i al carrer Bonaventura Riera, per traçar el camí cap a l’interior del poble, on s’han ubicat la majoria de parades. El cònsol menor de la parròquia ha indicat que aquesta ja era la intenció quan es va fer l’ampliació de les voravies, i que estava previst que abans de la Festa Major de la parròquia s’haguessin ampliat també les voravies de l’avinguda Francesc Cairat fins la part de dalt del poble. Aquestes han patit un retard, però el cònsol espera que estiguin eixamplades abans del mes d’octubre.

La celebració de la Fira del Dia de la Mare coincideix amb l’inici del Reviu l’aperitiu, que se celebrarà durant tot aquest mes de maig. En aquesta tercera temporada hi participen un total de 26 establiments que han fixat el preu de la tapa i el vermut en 3 euros. A més, a diferència d’altres edicions, en aquesta ocasió el Reviu l’Aperitiu tindrà lloc tot el mes, i no només els diumenges. Les activitats d’animació, però, sí que seran els diumenges, i en aquesta ocasió s’ha començat amb un campionat de ciclisme infantil, on han participat al voltant d’una trentena de nens i nenes.

La propera fira serà la primera setmana de juny, centrada en l’art, i serà la darrera de la temporada, ja que durant els mesos de juliol i agost no se’n faran. La temporada de fires es reprendrà al setembre amb la Fira Medieval.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada