curs-xarxes-seuLa  tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, va obrir i donar la benvinguda a la vintena d’urgellencs i urgellenques que ahir dimarts van iniciar el curs gratuït dedicat a les xarxes socials que imparteix Pep Forn fins el 3 de novembre. En aquesta formació, que té lloc al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la capital de l’Alt Urgell, hi prenen part treballadors, autònoms i aturats.

El curs consta d’un temari dividit en quatre blocs. El primer, que es va abordar ahir mateix, els alumnes van conèixer la història de les xarxes socials, la seva evolució i la situació actual de les mateixes.

El segon apartat, de 24 hores, s’explicarà la tipologia de xarxes socials (estratègies a Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest i a Instagram). El tercer bloc del curs estarà dedicat a com compartir coneixements i continguts a la xarxa. El quart i darrer bloc d’aquesta formació se centrarà en la seguretat i imatge a les xarxes socials.

D’altra banda, el CETAP acollirà els mesos de setembre, octubre i novembre un total de 6 càpsules formatives sobre diferents àmbits per millorar la gestió de l’empresa.

Concretament, el dimecres 21 de setembre s’impartirà, de tres a cinc de la tarda,  la formació dedicada a la Gestió del producte: Aprendre a diferenciar el que tu vens del que el teu client compra’. La segona càpsula formativa d’aquest mes setembre tindrà lloc els dies 26, 28 i 30, de deu del matí a una del migdia, amb el taller pràctic d’elaboració del pla de negoci.

El dilluns 3 d’octubre, de tres a sis de la tarda, s’impartirà una formació dedicada a millorar el rendiment del canal retail, independentment del format comercial. Aquesta càpsula s’inclou en el cicle Cafè-Comerç.

La segona proposta formativa pel mes d’octubre tindrà lloc el dimarts 18 d’octubre, de tres a cinc de la tarda, que se centrarà sobre el consumidor actual.

El mes de novembre el CETAP acollirà dues càpsules formatives més. El dilluns 7 de novembre la formació estarà dedicada a la creativitat empresarial i l’optimització de recursos. Aquesta càpsula també s’inclou en el cicle Cafè-Comerç, i tindrà lloc de les tres a les cinc de la tarda.

La segona formació del mes de novembre serà el dilluns 28, que consistirà en el taller de design thinking ‘Com innovar en el teu negoci’. Aquest taller es realitzarà de dotze a dues del migdia i  de tres a cinc de la tarda.

Per prendre part en alguna d’aquestes càpsules formatives cal inscriure’s prèviament trucant al 973 35 57 98 o enviant un correu electrònic a cetap@alturgell.cat Les inscripcions són gratuïtes.     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada